jueves, 11 de julio de 2013

TELEVISIÓ L´HOSPITALET AMB EL CGAL´H


 
El Club Gimnàstica Artística de L’Hospitalet es consolida com a cantera de promeses d’aquesta especialitat esportiva.
27 gimnastes competiran del 15 al 21 de juliol al Campionat d’Espanya d’aquesta especialitat, que es farà a València. Algunes podrien veure obrir-se les portes dels propers Jocs Olímpics.
Tot i les bones perspectives, la responsable del Club Gimnàstica Artística de L’Hospitalet, Nani Gordillo, es manté fidel a la filosofia amb la que treballen diàriament,tant ella com la resta de l’equip tècnic, amb totes les gimnastes. “Anem a València amb la il·lusió de fallar el mínim possible, fer el que sabem fer i, sobretot, divertir-nos. I si a més portem algun títol, molt millor”, diu.

Divertir-se fent esport. Aquesta és la màxima del Club Gimnàstica Artística de L’Hospitalet que serveix per a totes les gimnastes, tant les que participen en competicions d’alt nivell com les que ho fan en categories inferiors. I divertir-se és també el que espera l’Alba Asencio. Aquesta gimnasta competirà a València en el nivell 3, i arriba amb moltes expectatives posades en l’exercici de terra. “És el que millor faig, també diuen que tinc possibilitats en l’exercici de barra”, explica.

Un altra de les gimnastes que no es perdrà la cita de València és la Claudia Tomeo, Amb 14 anys participa al nivell 9, a via olímpica. Això significa que una bona classificació podria obrir-li les portes del Jocs Olímpics de 2016. Recentment ha aconseguit la medalla de bronze en els Campionats de Catalunya.
La Claudia sap que la competència serà molt dura, però també ho té clar: “si faig un bon paper a la barra i a salt sobre cavall, puc obtenir medalla”. Ha treballat molt, i en aquesta competició sap que li toca demostrar la feina feta durant tota la temporada.

Actualment al Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet hi ha unes 90 gimnastes de totes les edats i categories, des dels jocs escolars fins a campionats de nivell internacional. Ara totes, les que han de competir i les que no, estan pendents del que faran les seves companyes al Campionat d’Espanya. Com diu la Nani Gordillo, “som un equip”.
 
 
Video reportaje CGA L'H!!!!!!!!

A partir minuto 11:40.
Cortito pero intenso!!!jejeje
 
CLICA EL ENLACE!!!
 

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/esports/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/7653802

No hay comentarios:

Publicar un comentario